27 Nisan 2010 Salı

Düştüm


Bisiklete bindiğimden beri düşmedim diye herkese böbürleniyordum. Her ne kadar parkda binsemde düşmeden gidebilmiştim.
Dün akşam ilerdeki ve daha büyük olan parka gidelim dedik. Arka sokaklardan parka geldik. parkın girişinde küçük bir eğim ve iki dönüş yeri var. Giderim ne olacak dedim ve birazcık hızlandım. İlk dönüşte birisi vardı ve onun yakınından geçmemek için uzaktan döndüm. Burasını atlattım derken diğer tarafta da birisi çıktı karşıma. Yaya tabiki bunlar. O sol da ben sağda gene geçerim dedim ve yavaşlamadım. Ben tam sağdan geçecekken adamda sağa yöneldi ve duramadan doğruca adamın üstüne uçtum. Frene bassana ama nerede aklıma bile gelmedi, "çekil çekil" diye diye adama çarptım. Çarpmayla beraber hop yerdeyim. Bir bacağım bisikletin altında bir tanesi üstünde, kafam yerde, elim en altta..
Kalkamadım bile, çarptığım adam beni kaldırmaya uğraşıyor, eşim başımda "birşey oldu mu" diyor. Zar zor kalktım, çarptığım adama birşey olmamıştı iyiki, bana "iyi şanslar" dileyip gitti adamcagız:) Biraz acıdı ama bineceğim dedim ve parkda zorda olsa dolaşmayı bitirdim.
Eve geldik ve bendeki hasara baktık. Morarmış bacak ve toto:) İncinmiş bir el bileği ve ağrıyan bir omuz. Elimden destek almaya çalışırken en büyük hasarı o almış. Kremlerle ovulmuş ve sarılı bir vaziyette artık elim. Beklenmedik küçük bir kaza sonucu bisiklet macerama kısa bir ara verdim. Ama en kısa zamanda geri gelecegim. Bu sefer bisiklet canavarı diye yazdıracağım arkasına:))

5 yorum:

  1. Gecmis olsuuuun. Ilk zamanlar oluyor boyle ufak tefek kazalar. Ben ilk geldigim gunden beri yagmur, camur, kis demeden bisikletin tepesindeyim, tabii bir Dutch'la beraber olmamin etkisi buyuk :) Bir alistin mi bir daha birakamayacaksin. Sakin pes etme ama bize de hangi parkta pratik yaptigini soyle ona gore dikkat edelim :P

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Dudu. Saat 19 dan sonra Rembrandtpark'dayım. Can güvenliğiniz için o civarlarda olmayın:))

    YanıtlaSil
  3. Valla yolumun da ustu gercekten :) Bu arada bisikletin bu mu? Ben de boyle oma fiets ariyorum bu aralar :) Cok guzel ve rahatlar. Ve bi de West'de misiniz siz de?

    YanıtlaSil
  4. Evet, bisikletim bu. Bende üzerinde duruşu çok seviyorum.Bir de boyuma en uygun bu modelde bulduk:). west tarafındaymışız bizde:)
    Parkta acemi bir sürücü ve peşinde dolaşan bir adam görürsen bizizdir:))

    YanıtlaSil
  5. Cidden komsu cikacagiz galiba. Etrafa suphe dolu gozlerle bakmaya baslayacagim artik :)) Bu arada bisikletin arkasina canta al, cok kullanisli oluyor.

    YanıtlaSil