6 Nisan 2010 Salı

Londra

















4 günlük paskalya tatilinde ne yapılır dedik ve bir türlü gitmek kısmet olmayan Londra'ya uçtuk. Çok yorucu ama güzel bir haftasonuydu. 2 tam günümüz vardı ve neresi önümüze çıkarsa gittik. Ayaklarımızın dayanabildigi kadar yürüdük. Metroların kapalı olduğunda otobüsleri keşfettik.
Londra'ya gitmişken müzikal izlememek olmazdı ve bizde Piccadilly Theatre'da Grease izledik.

















Hyde Park'da yürüyüş yaptık, Buckingham Sarayını (saray kısmı değil diğer ek binalar açıktı, saray kısmı maalesef yaz döneminde açıkmış), National History Museum ve The National Gallery'i gezdik.









İki günde ne yapılabiliyorsa yapabildiğimiz kadar yaptık. Ama sonbaharda sadece fotograf çekmek için gitmek istiyorum. Bu seferkiler tam turist pozları oldu:)























7 yorum:

  1. pes... pianthus.. biz de paskalyada londradaydık.. aynı yerleri aynı anda adımlamışız. biz 4 günlüğüne gittik de ne oldu, bizim dört günde yapamadıklarımızı siz iki günde yapmışsınız, bravo..

    YanıtlaSil
  2. Yanyana geçmişizdir belki:) Cuma günü gidip dün döndük bizde ama cuma akşamüstüydü uçağımız dünde öğlen, o iki günü saymıyorum. Mümkün olduğu kadar çok şey yapmak istedim ki bir dahakine daha rahat ve sallanarak gezelim diye:) Yazmamışım ama Sherlock Holmes müzesine de gittim:) Eksik olan alışveriş yapamamak, çay ve magnetler sayılmaz herhalde:)

    YanıtlaSil
  3. aaahh her kelimenle beni vuruyorsun valla pianthus,. sherlock holmes muzesine gidemesem bile en azindan baker street i gormek istedim ama biz 6 kisiydik, grup icinde ozgur hareket etmek zor, yine de greenwich e gittik notting hill bir de,, yani senden farkli sayabildiklerim, tate'i gezmistik bir de hizlica, bir de ben 1 gun hastaydim yattim otelde,,
    neyse gelecek seferlerin bahanesi olsun gidip goremedigimiz yerler de,, :)

    YanıtlaSil
  4. Harika! Biz de Roma'daydik ben de onu yazmistim...mutlu paskalyalarrrr

    YanıtlaSil
  5. yaban, ben stonehenge'de gitmek istiyordum ama vaktimiz yoktu tabiki. kesin bir iki ziyaret daha yapmak lazım:)
    eliza, okudum yazını güzel vakit geçirmişsiniz. ben henüz Roma'ya gitmedim ama ilk fırsatta aklımda. o zaman tavsiye isterim:)

    YanıtlaSil
  6. iki gunde yapilabilecek herseyi yapmissin pianthus cum :) tebrikler.. covent garden, picadilly circus,trafalgar square ve 2 muze, bir muzikal , buna kisaca full performans, maximum enerji, ve taban yorgunluguyla karisik, yeni yerler gormenin getirdigi keyifi de eklersek, guzel bir haftasonu kacamagi diyebiliriz :) sevgiler..g.

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler gözde'ciğim. bir dahakine beraber gideriz:) dün içinde ayrıca teşekkürler iyiki gelmişsiniz:) öptüm.

    YanıtlaSil