27 Mart 2010 Cumartesi

kötü..

Gayet kötü bir hafta geçirdim ve biran önce bitmesini istiyorum. Türkiye'yle her konuşmamızda birilerinin rahatsızlık haberini aldım. Kesintisiz 5 gün boyunca birileri hastanelere gitti.
Önce eşimin teyzesi. Kansızlık şikayetiyle doktora gitti ve bağırsaklarında bulunan bir tümör yüzünden apar topar hastaneye yattı ve ameliyat oldu. Çok şükür yayılmadan temizleyebildiler. Düzenli kontrollede umarım tamamen kurtulur.
Uzun zamandır hasta olan halam ağırlaşmış ve hastaneye kaldırmışlar, hala orada. Yaşlıydı ve kaç senedir çekiyordu biliyorum ama ağırlaştığını duymak çok kötü.
Ablamın sebebi bulunamayan rahatsızlığı nüksetmiş ve önümüzdeki hafta hergün hastanede tahliller peşinde koşacak. Kolonoskopi, endoskopi ve bir sürü şey.
Teyzem uzun süredir ayağındaki şişmeden şikayetçiydi ama bulunamamıştı. Hala da bulunamadı sebebi ve bu hafta gittiği bir doktor, "böyle giderse kesmek zorunda kalırız" demiş. Kadının gitmediği doktor kalmadı ve nasıl bulunamıyor sebebi bilmiyorum.
Çok üzüldüğüm bir haftaydı ve umarım önümüzdeki hafta hepsinden iyi haberler alırım..

6 yorum:

  1. gecmis olsun pianthus,, ben de uzuldum okuyunca, pespese bu kadar kotu haber.. yazik,

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Yaban, bitiyor sonunda bu hafta. Önümüzdeki hafta iyi şeyler olur inşallah.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bir insanın bir hafta içinde duyabileceğinden daha fazla hastalık haberi duyması nasıl bir şey bilmiyor olsam da tahmin edebiliyorum. Üstelik yakınında değil, kapısını çalıp "Nasılsın?" diyemeyeceği kadar uzakta olunca haberlerden habersiz kalıp hiçbir şey bilmemeye razı olabilir. Ama bazen bilmemek bilmekten de kötü... Yeni haftayla birlikte güzel haberler alırsınız umarım. Ablanıza, teyzenize ve diğerlerine Allah'tan acil şifalar vermesi dileğiyle geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  5. Cok gecmis olsun Pianthus..bu haberleri uzaktan almak da extra yorup uzer insani, bilmez miyim...Hepsi iyi olsun umarim..

    YanıtlaSil
  6. Bulut, iyi dilekleriniz için teşekkürler. selamlar.
    Eliza, uzakta olmak en kötüüs galiba:( İyi dilekler için teşekkürler. selamlar.

    YanıtlaSil